Onze vacatures

Werken bij Verheij Metaal is werken bij dé plaatwerkpartner uit de Achterhoek. We zijn een echt Achterhoeks familiebedrijf. Dat betekent mouwen opstropen, doen wat we beloven en werken aan uitdagende projecten. Samen zetten we de schouders eronder voor het beste resultaat en succes van klanten.

Verheij Metaal

Senior CNC Kanter / Kantrobot Operator

Ulft
38 uur per week

Vind jij het leuk om te werken met ons breed assortiment aan buigmachines en werk je graag samen in een team? Solliciteer dan bij Verheij Metaal als Senior CNC Kanter!

Bekijk vacature
Verheij Metaal

(Jr.) Werkvoorbereider

Ulft
38 uur per week

Werk je graag samen in een team en vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de productie goed wordt aangestuurd en onze klanten tevreden zijn? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk vacature
Verheij Metaal

(jr.) Operator CNC pons- / Lasermachine

Ulft
38 uur per week

Wil je verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig bedienen van de ponsmachine en werk je graag in teamverband? Solliciteer dan bij Verheij Metaal als (jr.) Operator CNC pons- / Lasermachine.

Bekijk vacature
Verheij Metaal

CNC Kanter

Ulft
38 uur per week

Ga aan de slag als CNC Kanter bij Verheij Metaal! Als CNC Kanter ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen, bedienen en corrigeren van de kantbanken en een optimale werkstukkwaliteit.

Bekijk vacature

Werken bij Verheij Metaal

Verheij Metaal

OVER HET TEAM

Bij Verheij Metaal maak je deel uit van een team van ruim 40 loyale, betrokken medewerkers die nauw samenwerken. Veel van hen hebben zich al jaren aan ons verbonden en voelen zich thuis bij de sfeer in een familiebedrijf. Een bedrijf met korte lijntjes met de collega’s, betrokkenheid en ruimte voor meedenken. Onze medewerkers zijn de basis voor ons succes. Zij krijgen veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen en werken met een innovatief en modern machinepark.

AMBITIE EN UITDAGING

Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris kenmerken Verheij Metaal. Je werkt in een hightech werkomgeving met een toenemende mate van automatisering en procesverbetering. Hard werken in dagdienst en een 38-urige werkweek. Naast hard werken genieten we ook graag. Iedere dag van lekkere koffie die een collega langsbrengt op je werkplek. Van vers fruit of een gezellige barbecue met alle medewerkers. Op vrijdagmiddag werken we tot 14.15 uur zodat jij op tijd van je weekend kunt genieten.