Werken Bij Verheij Metaal

Werken bij Verheij Metaal is werken bij dé plaatwerkpartner uit de Achterhoek. We zijn een echt Achterhoeks familiebedrijf. Dat betekent mouwen opstropen, doen wat we beloven en werken aan uitdagende projecten. Samen zetten we de schouders eronder voor het beste resultaat en succes van klanten.

Vacatures

Momenteel heeft Verheij Metaal onderstaande, openstaande, vacatures:

Het team

Bij Verheij Metaal maak je deel uit van een team van ruim 40 loyale, betrokken medewerkers die nauw samenwerken. Veel van hen hebben zich al jaren aan ons verbonden en voelen zich thuis bij de sfeer in een familiebedrijf. Een bedrijf met korte lijntjes met de collega’s, betrokkenheid en ruimte voor meedenken. Onze medewerkers zijn de basis voor ons succes. Zij krijgen veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen en werken met een innovatief en modern machinepark.

Ambitie en uitdaging

Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris kenmerken Verheij Metaal. Je werkt in een hightech werkomgeving met een toenemende mate van automatisering en procesverbetering. Hard werken in dagdienst en een 38-urige werkweek. Naast hard werken genieten we ook graag. Iedere dag van lekkere koffie die een collega langsbrengt op je werkplek. Van vers fruit of een gezellige barbecue met alle medewerkers. Op vrijdagmiddag werken we tot 14.15 uur zodat jij op tijd van je weekend kunt genieten.

Wil jij meegroeien met ons en onze klanten? Dan ben je bij Verheij Metaal op je plaats. Begin je liever als uitzendkracht? Kijk dan op de website van Europlanit Personeelsdiensten https://www.europlanit.nl/.

Stage en afstuderen

Theorie in de praktijk brengen, vinden we bij Verheij Metaal erg belangrijk. We zijn dan ook een Erkend Leerbedrijf en lid van de Anton Tijdinkschool in Terborg. Je kunt bij ons relevante werkervaring opdoen voor verschillende mbo-, hbo- of universitaire studies. Ook zijn er mogelijkheden voor onderzoeksprojecten en afstudeerscripties. We laten je graag zien hoe leuk werken in de metaal en plaatbewerking kan zijn. Met ons hechte team en innovatieve machines maken we de mooiste plaatwerkproducten. Ben je geïnteresseerd in een stage- of opleidingsplaats? Neem dan contact met ons op.