Over ons

Bij Verheij Metaal werken we aan het succes van onze klanten. Vanuit een rijke historie, begonnen in 1970 in een schuur in de Achterhoek hebben we ons ontwikkeld tot toeleverancier van hoogwaardig plaatwerk voor klanten in diverse branches. Mensen met liefde voor techniek richten zich op de ontwikkeling van seriematig en projectmatig plaatwerk. Onze specialisatie ligt in plaatwerkproducten van staal, RVS en aluminium in diktes tot 5 mm. Naast kwaliteit in plaatwerk voegen we waarde toe in service, engineering, logistiek én in het resultaat van onze klanten.

Oersterk

Onze roots liggen in Ulft, een dorp met een rijke geschiedenis als het gaat om het winnen van oer uit ijzer. Metaal is diepgeworteld in de gemeente Oude IJsselstreek. ‘Oersterk in metaal’ zie je niet alleen terug in Ulft, maar ook in ons bedrijf. We zijn gevestigd aan de Oerseweg en hebben een sterke no-nonsense mentaliteit. Onze hardwerkende vakmensen leveren gegarandeerd kwaliteit en doen wat ze zeggen.

Samen

De kracht van Verheij Metaal zit in de samenwerking met onze medewerkers en opdrachtgevers. Als betrouwbare partner werken we samen aan mooie plaatwerkproducten. We streven naar langdurige relaties met klanten en leveranciers, denken actief met hen mee en dragen verbeterpunten aan. Relaties die samen met ons willen groeien.

Investeren

We investeren structureel in het optimaliseren van processen, in nieuwe machines én in onze medewerkers. Stilstaan past niet bij Verheij Metaal, we zoeken technische grenzen op en zijn oplossingsgericht. Ook werken we intensief samen met het onderwijs en leiden we ons personeel zelf op. Door te investeren blijven we concurrerend, binden we klanten en medewerkers en kunnen we ons aanpassen aan veranderingen in de markt.