Lasersnijden en ponsen

Op onze afdeling 2D beschikken we over vier volautomatische ponsnibbelmachines en/of lasersnijders. Deze machines zijn uitgerust met een magazijn en een be- en ontladingssysteem, waardoor we onbemand kunnen produceren. Met de keuze tussen ponsen of lasersnijden heeft Verheij de mogelijkheid om de techniek in te zetten die het best bij uw product past. Daarbij houden we rekening met de technische eisen én met de vervolgbewerkingen om tot de beste keuze te komen.

Fiber- en CO2-lasersnijders
Met de Fiber- en CO2 lasers heeft Verheij Metaal de mogelijkheid om optimale werkstukkwaliteit te bieden met een hoge productiviteit. De lasers hebben een hoge bewerkingssnelheid, ook bij complexe contouren en leveren braamvrije randen (snijkanten) direct klaar voor verdere bewerking.

Ponsen
De ponsmachine biedt de mogelijkheid om naast het ponsen met speciaal gereedschap 3D-plaat om te vormen of schroefdraad aan te brengen op één machine. De pons-/lasermachine combineert de voordelen van het lasersnijden met de mogelijkheden van het ponsen waarmee Verheij zeer uitdagende technische eisen aankan.

  • Trumpf – Trulaser 5030 Fiber
  • Trumpf – Trumatic 7000 Pons-/lasermachine Combi – groot formaat
  • Trumpf – Trumatic 7000 Pons-/lasermachine Combi – midden formaat
  • Trumpf – Trupunch 5000 Ponsmachine
  • Stopa Compact Lager II platenmagazijn